Hij droeg een laken. Ravi zei: 'Ik heb het een beetje koud vandaag.'

 De diepe stilte van middernacht. Ergens in de verte verscheurden de geluiden van blaffende honden de stilte. Zelfs in zo'n situatie sliepen alle mensen diep in hun slaap.


Als er iemand wakker was, was het Sheela. Hij kon niet slapen, ook al zou hij dat willen. Ravi sliep in de buurt.


Sheela werd boos op Ravi omdat hij daar bleef. Ze was wakker, maar ze sliepen met de lakens aan. Er waren 15 jaar verstreken sinds Sheela's huwelijk met Ravi. Ze was moeder geworden van een zoon en een dochter.


Wat waren de dagen voor de bruiloft. Ze sliepen in dezelfde deken op koude winternachten en klampten zich aan elkaar vast. Er was voor niemand angst, voor niemand iets te zeggen. Toegegeven, in die tijd was er spanning in jonge harten.


Sheela had toen over Ravi gehoord dat hij, toen hij vrijgezel was, tot middernacht met vrienden roddelde.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Toen deed Ravi's moeder elke dag de deur open en zei ze: 'Dagelijks, laat komen, laat je niet eens slapen. Trouw nu, dan zal alleen je familie de deur openen.In plaats van te antwoorden, plaagde Ravi zijn moeder door te lachen.


Zodra Sheela met Ravi trouwde, brak de vriendschap met vrienden. Als de nacht viel, zou Ravi naar hem toe komen en een slaaf van zijn lichaam worden. Als een draaikolk zou het op hem vallen. Ook zij was in die tijd een bloem. Maar na een jaar huwelijk, toen er een zoon werd geboren, zakte de spanning definitief weg.


Langzamerhand hield dit stuk van het lichaam niet op, maar er was een vreemde angst in de geest dat de kinderen die in de buurt sliepen, wakker zouden worden. Toen de kinderen opgroeiden, gingen ze slapen met hun grootmoeder.



Zelfs nu slapen de kinderen bij de grootmoeder, maar Ravi heeft niet meer dezelfde aantrekkingskracht op Sheela als vroeger. Stel dat Ravi op het punt staat steeds ouder te worden, maar wanneer de leeftijd van een man de 40 bereikt, dan wordt hij niet oud genoemd.


Sheela lag op het bed en dacht: 'Er is niemand tussen ons in deze nacht, maar waarom is er geen beweging van hun kant? Ik lig snikkend op bed, maar deze mensen kunnen mijn verlangen niet begrijpen.


'In die tijd dat ik dat niet wilde, deden ze het met geweld. Vandaag is er geen muur tussen ons man en vrouw, maar waarom komen we niet dichterbij?'


Sheela heeft niet alleen geluisterd, maar ook veel van zulke voorbeelden gezien dat een man van wie de wens van een vrouw niet wordt vervuld, die vrouw vervolgens een andere man de touwtjes in handen geeft en ze smelt met haar mooie delen. Waarom is de man in Ravi dan dood?


Maar waarom durft Sheela ook niet naar hem toe? Waarom gaat ze niet in hun bed? Wat is de sluier tussen hen die ze niet kan passeren?

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/


Toen besloot Sheela iets en ze ging met geweld Ravi's chadar binnen. Na een tijdje kreeg hij het warm, maar Ravi sliep nog steeds zorgeloos. Hij is zo diep in slaap dat er geen zorgen zijn.


Sheela schudde Ravi zachtjes door elkaar. In een slapeloze slaap zei Ravi: 'Sheela, laat me alsjeblieft slapen.'



'Ik kan niet slapen,' zei Sheela klagend.


"Laat me slapen. Je probeert te slapen. Je zult slapen,' zei Ravi mompelend in zijn slaap en nadat hij zich omdraaide viel hij weer in slaap.


Sheela probeerde ze wakker te maken, maar ze werden niet wakker. Toen ging Sheela boos in haar bed liggen, maar de slaap was ver weg van haar ogen.


Sheela was 's ochtends niet wakker geworden toen de zon was opgekomen. Haar schoonmoeder was ook doodsbang. Ravi was het meest zenuwachtig van allemaal.


Moeder kwam naar Ravi en zei: "Kijk Ravi, de schoondochter is nog niet wakker. Is hij niet ziek geworden?"


Ravi rende naar de slaapkamer. Zag dat Sheela goed sliep. Hij schudde haar door elkaar en zei: "Sheila, word wakker."


"Laat me niet slapen, waarom maak je je druk?" mompelde Sheela in haar slaap.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Ravi werd boos en goot een glas water in zijn gezicht. Sheela stond in paniek op en zei boos: "Waarom heb je me niet laten slapen? Heb de hele nacht niet geslapen. De slaap kwam zo snel als de ochtend en je werd wakker.


"Kijk eens hoe ochtend het is?" zei Ravi schreeuwend, en toen hij opstond door in zijn ogen te wrijven, zei Sheela: "Je slaapt zelf zo dat zelfs als je 's nachts wakker wordt, je niet opstaat om mij wakker te maken "zei hij. Ging de badkamer binnen. Het was niet iets van één nacht. Het was bijna elke avond, maar waarom had Ravi niet dezelfde sfeer als voorheen? Of vulde het zijn hart? Er wordt ook gehoord dat de man wiens hart gevuld is met zijn vrouw, dan zijn rekking aan de andere kant krijgt. Ergens zelfs Ravi... Nee, hun Ravi is niet zo.



Het is vernomen dat Madhuri, de vrouw van Jamna Prasad van Mahalle, een affaire heeft met haar eigen buurman Arun. Dit woord had zich door het hele paleis verspreid. Jamna Prasad wist het ook, maar hij zweeg altijd.


De stilte van de nacht had zich verspreid. Ravi en Sheela lagen in bed. Hij droeg een laken. Ravi zei: 'Ik heb het een beetje koud vandaag.'


"Maar zelfs in deze kou blijf je slapen na het verkopen van paarden, hoe vaak ik je wakker maak, nog steeds waar word je wakker. In zo'n situatie, zelfs als een dief binnenkomt, weet je het niet. Waarom slaap je zo diep?

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

'De ouderdom komt eraan, Sheela.'


"De ouderdom komt eraan of is je geest nu gevuld met mij?"

Comments